BSO / SCHOOL / ORGANISATIES

Informatie voor BSO’s, scholen of andere organisaties

Kinderen in de bovenbouw hebben vaak behoefte aan een bepaalde invulling van de tijd die ze doorbrengen bij de buitenschoolse opvang. Op school is handwerken op de achtergrond geraakt. Na school is er vaak geen tijd meer naast alle andere bezigheden. Can Sew probeert in een behoefte te voorzien door workshops aan te bieden op die plekken en momenten dat het wel kan. Voor het kind is het een rustgevende bezigheid, tegelijkertijd heeft het een positieve invloed op de concentratie! Voor de BSO een leuke activiteit op de vestiging op veilige speciale naaimachines voor kinderen. Can Sew biedt verschillende workshops los of  in series. Kijk eens in de workshop agenda of bij leren naaien.

Can Sew op school

Kinderen krijgen vaak niet meer de kans om de vaardigheden van het handwerken te leren die bij vorige generaties zo belangrijk waren. Het is mijn missie om jonge kinderen bepaalde naaitechnieken aan te leren, ze te laten ontdekken wat de mogelijkheden zijn en hoe leuk het is om te werken op de naaimachine. De lessen sluiten aan bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van de kinderen. Vaardigheden worden ontwikkeld, iets waar ze hun verdere leven plezier van zullen hebben.

Ondertussen leert het kind meer dan je denkt

  • Het draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek
  • Het helpt de concentratie te verbeteren
  • Het ontwikkelen van technisch inzicht en ruimtelijk inzicht
  • Stap voor stap plannen, ergens aan beginnen en het afmaken (belangrijk bij deze leeftijdsgroep)
  • kennis van wat verschillende stofsoorten
  • creatief bezig zijn met vorm en kleur en het vormgeven aan je eigen ideeën

  • Het kan dus heel veelzijdig zijn!

Can Sew biedt de BSO of school

  • Eenmalige workshops om te proberen, neem hiervoor contact met mij op per email info@cansew.nl
  • Een serie workshops van meerdere keren

Can Sew bij organisaties met activiteiten voor kinderen

Naaiworkshops voor kinderen kunnen een leuke aanvulling zijn op het cursusaanbod. Het is mijn missie kinderen daadwerkelijk de vaardigheden van het naaien bij te brengen op de speciale kindveilige machines. De workshoplessen sluiten aan bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van de kinderen. Can Sew biedt losse workshops of een serie van een aantal workshops.

Kopje koffie om kennis te maken?

Gezellig! We kunnen vrijblijvend de mogelijkheden bespreken. Bel mij op 06-14333814 of stuur een e-mail naar: info@cansew.nl

Budget - kosten

Wordt er gewerkt met een bepaald budget? In overleg kunnen we bespreken hoe de kosten- structuur het beste aan de situatie aan te passen is.